Die ontwikkeling van geografiese inligtingstelsels vir omgewingsbestuur in die Wes-Kaap - Van Niekerk, Adriaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.