Die ontwikkeling van 'n geheelboerderybeplanningsmodel met behulp van dinamiese lineere programmering vir die vee-kleingraan-weidingsgebiede van die Suid-Kaap - Louw, Daniël Barend (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.