Die opdrag tot vyandsliefde (Matteus 5:44) : 'n kruis-kulturele studie van die Matteus-gemeenskap en die Afrikaner-gemeenskap - Veldtman, Karen (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1996.