Die proses van luteolise in gesuperovuleerde beeste en sommige faktore wat dit beinvloed - Jordaan, John Henry Walters (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.