Die rol van die maatskaplike werker ten opsigte van indiensopleidingsprogramme by tehuise vir bejaardes in die Wes-Kaap - Enright, Delia Marle (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1996.