Die rol van prestasiebeoordeling in die professionele ontwikkeling van maatskaplike werkers - Franken, Elmarie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.