Die rol van publieke deelname in die beplanning van behuising - Cronje, Heike Frauke (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streeksbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.