Die samespel van landskap en figure in Etienne van Heerden se plaasroman Die Stoetmeester - Biggs, Elsie Johanna Elizabeth; Biggs, Elsie J. E. (Elsie Johanna Elizabeth) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1996.