Die toepassing van landskapsevaluering vir omgewingsgerigte beplanning met verwysing na die Suidwes-Kaap - Rossouw, Johannes Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Stads- en Streeksbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.