Die verhouding en samewerking tussen die NGK en die NGSK/VGK te Burgersdorp vanaf 1975 tot 1996 - Greeff, Frederick Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1996.