Die verhouding woord, gees en geloof volgens Helmut Thielicke : 'n kritiese beskouing van sy soteriologie - Cilliers, Willem Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1996.