Die verwantskap tussen belangstelling en waardes by 'n groep swart hoerskoolleerlinge - Kinnear, Albert Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.