Die voorspelling van akademiese prestasie en beroepstevredenheid in die keuring van studente in siviele ingenieurswese aan die Kaapse Technikon - Smit, Elisabet Hester (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.