Effektiwiteit van Suid-Afrika se onderwysstelsel : 'n ekonomiese analise - De Villiers, Abraham Pierre (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.