Etniese strukture en veelparty-demokrasie in Sub-Sahara Afrika : tentatiewe korrelasies en enkele bevindinge - Terblanche, G. P.(Gerrit Petrus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.