Fasette van Suid-Afrika se administrasie van rasseverhoudinge in die polisiesone in Suidwes-Afrika en die inwoners se reaksie daarop, 1915-1925 - Goosen, Daniel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (DPhil) -- Stellenbosch University, 1996.