Gesondheidsimpak van lugbesoedeling deur die Caltex olierafinadery en die Kynoch aanleg in Milnerton - Stoffberg, Willem Andre (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.P.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.