God-as-Vader en/of God-as-Moeder? : 'n feministiese, godsdiensfilosofiese ondersoek en beoordeling van sekere modelle vir God in die Christelike teologie - Verwoerd, Melanie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Lit. et Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.