God, mens en wereld in Spreuke 1-22 en die moderne ekologiese debat - Cronje, Leonard Christiaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.