Identifikasie en sintese van spiroasetale van die preorbitale afskeiding van die rooiduiker, Cephalophus natalensis - Kotze, Hendrik A.(Hendrik Andreas) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.