Intensiewe gesinsinstandhoudingsdienste : riglyne vir 'n maatskaplikewerk-model ter voorkoming van substituutsorg - Kruger, S. P.(Sophia Petronella) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.