Jeugwangedrag : 'n opvoedkundig-sielkundige voorkomingsprogram vir primere skole - Philander, J. H.(John Henry) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.