Kerkvereniging binne die Ned. Geref. Kerk-familie en die invloed daarvan op die sendingpraktyk - Reyneke, Andre (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.