Leierskap vir openbare bestuurders op plaaslike owerheidsvlak : 'n model - Grove, Linda E.(Linda Erica) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.P.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.