Lyding, dwaalleer en konflik in Filippi : 'n sosio-retoriese analise - Vermeulen, J. J. (Jurie) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.