Maatskaplikewerkbestuur in diakonale dienste van die Verenigende Gereformeerde Kerk - Lemboe, Carolina Regina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.