Modelle vir onderwater skeepsgeraas toegepas op die klassifikasie en deteksie vn skepe - Lourens, J. G.(Johannes Gerhardus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.