'n Bedryfsielkundige ondersoek na die verband tussen sosiale ondersteuning en beroepsaanpassing by middelvlakbestuurders - Van den Berg, Pieter (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.