n Fenomenologiese studie oor die ervaring van chroniese insomnie van drie volwasse, vroulike subjekte - Vogt, Marion Gerda (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.