n Gearresteerde se swygreg : moet Suid-Afrika Harris v New York en Doyle v Ohio volg? - Langenhoven, Marthinus Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (LL.M.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.