n Hulpverleningstrategie ten opsigte van spesifieke leerprobleme met besondere verwysing na leesprobleme - Swart, Catharina Cillie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.