'n Identiteitsanalise van die Nederduitse Gereformeerde Kerk Sondagsrivier, Kirkwood - Louw, Nicholas Andries (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1996.