n Kwalitatiewe ondersoek : vroue-entrepeneurs in oorlewingsondernemings in Heinzpark en Mitchell's Plain - Strydom, M. S.(Margaretha Susanna) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Full text to be digitised and attached to bibliographic record.