n Ondersoek na die geskiktheid en potensiaal van verskillende wette, sisteme en instansies om Suid-Afrikaanse riviermondings doeltreffend te bewaar - Zietsman, H.(Hans-Jurie) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.