'n Pastorale evaluering van die mensbeeld binne 'n persoonsgesentreerde benadering - Barry, Thomas Daniel van Reenen (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1996.