'n Pastorale groeimodel vir die ontwikkeling van spiritualiteit tydens rousmart - Van Velden, Wouter de Wet (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh) -- Stellenbosch University, 1996.