n Voorlopige ondersoek na die verwantskap tussen die leer van die kerk en die ervaring van 'n selekteerde [i.e. geselekteerde] studentegroep in die vorming van Godsvoorstellinge - Burger, Francis (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.