Ontwikkelingsvoorstelle vir die benutting van die benedeloop van die Breerivier as ontspanningshulpbron - Lourens, Catharina Magdalena (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.