Postmoderniteit en outoriteit : leser-responsteorie en retoriese hermeneutiek vir 'n multidimensionele verstaan van die Ou Testament - Rathbone, Mark (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.