Proteien- en energie-aanvulling aan nie-reproduserende wolskape op natuurlike weiding op die hoeveld van Mpumalanga - Bekker, Marthinus Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhDAgric)--Stellenbosch University, 1996.