Seisoenale wisseling in die graad van depressie by 'n groep Suid-Afrikaanse vroue - Ferreira, Johan Leon (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.