Selfbeeld en angs by minderheidsgroep-eerstejaars : implikasies vir akademiese ontwikkeling en prestasie - Du Plessis, Anna S. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1996.