Spiritualiteit in 'n postmoderne era : 'n pastorale evaluering van die model van Henri J.M. Nouwen - Heenop, J. P. N.(Jan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.