Stedelike landbou en gemeenskapsontwikkeling : die potensiaal van gemeenskapstuine - Schutte, Wilhelm (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.