Strategiese beplanning vir gemeenskapsontwikkeling - Van Baalen, J. P. J.(Johannes Petrus Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.P.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.