Verskille in akademiese prestasie en psigososiale aanpassing tussen adolessente dogters van ekonomies-aktiewe en ekonomies-onaktiewe moeders - Kessler, Elizabeth Margaretha (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.