Wat van die Jode? : enkele teologiese perspektiewe op die historiese Israel en sy geskiedenis - Britz, Rudolph Martinus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1996.