Werkerdeelname as oplossing vir Suid-Afrika se produktiwiteitsprobleme - Van Heerden, Johannes Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Econ.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.