Beplanning van informele nedersettings met spesifieke verwysing na die opgraderingsproses - De Wet, Nicolaas Philip (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streeksbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1997.