Boodskaptoepaslikheid in mediagebruik vir gesondheidsopvoeding binne 'n multikulturele ontwikkelende gemeenskap - Hugo, Johann (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Stellenbosch University, 1997.